arrow_back_ios Назад до новин

Станом на 15 квітня 2024 року вода у водопровідній мережі міста безпечна для вживання

Повідомлення 15 Квітня 2024

Станом на 15 квітня 2024 року вода у водопровідній мережі міста безпечна для вживання та повністю відповідає вимогам ДержСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками не зафіксовано.

Спеціалісти хіміко-бактеріологічної лабораторії продовжують виконання посиленого  цілодобового лабораторно-виробничого контролю якості та безпечності води на усіх етапах очищення й перед подачею її у систему водопостачання міста. Очисні споруди водопроводу забезпечені реагентами для виробництва питної води.

Детальная інформація щодо якості води розміщена на сайті КП «Кременчукводоканал» https://kvk.pl.ua/uk/info/iakist-vodi/iakist-vodi

На водопровідних мережах міста проводяться роботи з ліквідації аварійних ситуацій та для їх виконання тимчасово припинено централізоване водопостачання. Адреси будинків дивитись на сайті КП «Кременчукводоканал» https://kvk.pl.ua/.../timchasove-pripinennia...

З причин усунення локальних дефектів водопроводів після відновлення централізованого водопостачання можливе короткочасне погіршення якості води, а саме збільшення каламутності та кольоровості води.

У разі виникнення будь-яких питань звертайтесь цілодобово до диспетчерської служби КП «Кременчукводоканал» за телефонами: +38 (067) 403-97-86, +38 (050) 305-45-71.

Поділитися:
Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Останні новини