arrow_back_ios Назад до новин

З початку року працівники КП "Кременчукводоканал "виконали ремонт 81 одиниці трубчастих колодязів.

Ремонти


На балансі КП «Кременчукводоканал» налічується 230 трубчастих колодязів, що розташовані на території Кременчуцької міської територіальної громади. Працівники КП «Кременчукводоканал» регулярно виконують ревізію та ремонт цих альтернативних джерел водопостачання міста.

З початку року виконали ремонт 81 одиниці трубчастих колодязів. Хоча вода в таких колодязях не відповідає санітарним нормам й непридатна до вживання, проте вони мають важливу соціальну роль. Під час відключень електроенергії або тимчасового припинення водопостачання саме вони можуть забезпечувати мешканців міста водою технічної якості для використання її у побуті.

Останнім часом спостерігається підвищена статистика умисного понівечення трубчастих колодязів. Здебільшого ламають ручки, штоки та інші зовнішні частини колонки. Наприклад на Правобережжі, трубчастий колодязь який розташований поряд з дитячим майданчиком, ремонтували вже 7 (!) разів.

Звертаємось до всіх мешканців міста з проханням – не залишайтесь байдужими до всіх спроб вандалізму трубчастих колодязів! Будь ласка, дбайливо користуйтесь водорозбірними колонками та не забруднюйте територію навколо.

Дякуємо всім небайдужим користувачам, які повідомляють про порушення в роботі трубчастих колодязів. У разі виявлення несправностей телефонуйте до диспетчерської служби КП «Кременчукводоканал» за телефонами: +38 (067) 403-97-86; +38 (050) 305-45-71.

Поділитися:
Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Останні новини